УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Моля, прочетете внимателно този текст.

Той представлява споразумение между Вас и „Ювелир“ ЕООД и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас. За да използвате нашите услуги, трябва да сте съгласни с настоящите условия.

ЗА ФИРМАТА:

Фирмата, която предоставя услугата, е „Ювелир“ ЕООД, ЕИК 131348237, с адрес на управление: гр. София 1715, ж.к. Младост 4, бл.454

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА:

За да поръчате продукт чрез нашия сайт не е необходимо да си правите регистрация. Ние не предоставяме възможност за регистриране на нашите потребители. Достатъчно е да попълните само формата за поръчка, в която да отбележите конкретния продукт или набор от продукти, които бихте искали да поръчате и да оставите напълно доброволно Вашите имена, електронен и/или физически адрес, както и телефон за обратна връзка.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ:

„Ювелир“ ЕООД спазва всички приложими към дейността му нормативни актове по защита на личните данни, включително, но не само, Регламент (ЕС) 2016/679 („Регламент“) и Закон за защита на личните данни. Ние гарантираме на своите клиенти конфиденциалност на предоставената информация и лични данни. „Ювелир“ ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация, без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура. 

За повече информация се запознайте с нашата Политика за защита на лични данни.

ЦЕНИ НА СТОКИТЕ:

Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно теглото на поръчаните продукти и избрания начин на доставка.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ:

„Ювелир“ ЕООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ:

Във ФОРМАТА ЗА ЗАПИТВАНЕ Вие имате възможност да изберете продуктите, към които имате интерес. Системата ще сумира цените на отделните продукти и ще Ви даде общата им стойност. Ако сумата надвишава 100лв, ще ви бъде начислена 10% отстъпка. 

Стъпка 1 – Избор на продукт/и: За да направите поръчка, изберете продукт или продукти, който/които желаете да поръчате. За да не стават грешки, продуктите освен със своите имена, са изброени заедно със своя каталожен номер. В поле „Междинна цена на поръчката“ ще видите сумирани единичните цени на продуктите, които сте отбелязали. В поле „Крайна цена на поръчката“ ще видите крайната цена на продуктите, с включена отстъпка 10% за сума над 100лв.

Стъпка 2 – Информация за платеца: попълнете полетата за име и фамилия, email адрес, телефон за връзка.

Стъпка 3 – Информация за начин на плащане: можете да изберете по какъв начин желаете да заплатите за Вашата поръчка – чрез наложен платеж или с банков превод. При Наложен платеж, Вие заплащате на куриера при доставката. Ако сте избрали да направите паричен превод по Банков път – след приемане на поръчката Ви, ние ще изготвим фактура и ще Ви я изпратим по имейл с данните за нашата банкова сметка, по която можете да извършите плащането. В банковия превод към нас, Вие се задължавате да посочите номера на фактурата като основание за плащането.

Стъпка 3 – Информация за доставка: Независимо кой начин на плащане сте избрали, моля въведете правилно своя личен адрес, на който желаете да получите поръчания продукт, или най-близкия до вас офис на фирма Еконт, където да го изпратим.

Стъпка 4 – Преглед на поръчката: Прегледайте внимателно съдържанието на Вашата ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА, информацията за плащане и доставка. Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите. 

Стъпка 5 – Изпращане на поръчката: След като натиснете бутона „Поръчай“, Вашата поръчка ще бъде изпратена. Моля, имайте предвид, че с нейното изпращане, Вашата поръчка няма да бъде изпълнена автоматично. След като получим Вашето запитване, ние ще се свържем с Вас на посочените имейл и/или телефон и ще Ви уведомим за наличността на артикулите, към които сте проявили интерес, както и за срокове и цени за доставката.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте попълнили при изпращането на ФОРМАТА ЗА ПОРЪЧКА, ще получите имейл с цялата информация по Вашата поръчка. В рамките на следващия работен ден, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърди и уточни направената поръчка.

ВАЖНО: Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва АКСЕСОАРИ ЗА ДОМА с изпълнение.

ДОСТАВКА НА СТОКИ:

Доставката на поръчаните стоки се извършва от куриерска фирма Еконт. Стойността на услугата се определя от вида на доставката и теглото на поръчаните стоки. При поръчки над 150 лв. доставката е безплатна.

Видове доставка:

  • Стандартна за страната – срокът за доставката е до 4 работни дни; 
  • Стандартна за София (само в рамките на града) – срокът за доставката е до 3 работни дни.

Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден. При извънредни обстоятелства сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени. Ако не е в състояние да изпълни заявка, „Ювелир“ ЕООД поема отговорността да се свърже с клиента и да го информира.

ВАЖНО! При получаване на пратката, моля заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви. Свържете се с нас на телефон: +359 899 851 101, или ни пишете на имейл: sales@aksesoari.mebeli-jeweller.com, за да ни информирате за случая.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА:  

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването , ако стоката отговаря на следните условия:

– няма механични повреди;

– с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;

– придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с  „Ювелир“ ЕООД на телефон +359 899 851 101 и да съобщи за отказа си. „Ювелир“ ЕООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени.  Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай, че клиентът получи стоката във вид, несъответстващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Ювелир“ ЕООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на фабричен дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

ВРЪЗКА С НАС:

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка. Ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да e в нашата компетентност, независимо дали ще се свържете с нас чрез e-mail sales@aksesoari.mebeli-jeweller.com  или по телефона – +359 899 851 101.

ОТГОВОРНОСТИ:

При ползване на услугите, предлагани от „Ювелир“ ЕООД, Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност. „Ювелир“ ЕООД не гарантира, че функциите, предложени от сайта, и информационният поток, са лишени от технически грешки.

ПРАВА ВЪРХУ САЙТА:

Цялото съдържание на сайта e собственост на „Ювелир“ ЕООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от услугите, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция, без писменото разрешение на „Ювелир“ ЕООД, се наказва от закона.

Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон +359 899 851 101, или пишете на sales@aksesoari.mebeli-jeweller.com.  Вашето мнение е важно за нас.

АЛТЕРНАТИВНО РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ:

Споровете между потребителите и нас, породени във връзка с дейността ни, попадат в обхвата на дейност на Обща Помирителна Комисия към Комисия за защита на потребителите (ww.kzp.bg) Към настоящият момент не сме поемали ангажимент да участваме, нито имаме задължението да използваме органи за алтернативно решаване на спорове, включително комисията от предходното изречение.

ВАЖНО: На 15.12.2016 г. започна да функционира платформа на ЕС за онлайн решаване на спорове (платформа на ОРС), произтичащи от договори за онлайн продажби или услуги. Платформата на ОРС е достъпна тук.

НАДЗОРНИ ОРГАНИ:

Koмиcия зa зaщитa нa личнитe дaнни

Aдpec: гp. Coфия, yл. „Ивaн Eвcтaтиeв Гeшoв“ № 15,

Телефон: 02 / 940 20 46