Комплект прибори за хранене 36 части

Каталожен номер: Herdmar 182-3036-0117-300-0000

Оценка от нашите клиенти
5/5

Допълнителни подробности

Всички прибори от марката Herdmar са произведени от висококачествена неръждаема стомана, при съвременни изисквания за производство и строг контрол на качеството.

При правилна употреба и грижлива поддръжка, Вашият комплект прибори за хранене от 36 части ще остане блестящ, полиран и в добро състояние за дълго време.

Указания за почистване и съхранение:

  • Ръчно почистване: След употреба, измийте приборите, колкото е възможно по-скоро, за да избегнете продължителен контакт с остатъците от храна. Използвайте гореща вода, неутрален и мек почистващ препарат и гладка гъба. След измиване, подсушете незабавно с мека кърпа.
  • Почистване в съдомиялна машина: Използвайте само висококачествени препарати. Не зареждайте прекалено много кошницата за прибори в съдомиялната машина. Поставяйте ножовете винаги с остриетата нагоре и отделно от другите прибори. Лъжиците и вилиците трябва да се поставят в кошницата с дръжките надолу. Никога не слагайте в кошницата прибори от неръждаема стомана, заедно с други метали, позлатени или посребрени прибори за хранене. Препоръчително е – след измиване – веднага да извадите ножовете от съдомиялната машина и да ги подсушите със суха и мека кърпа.
  • Съхранение: не съхранявайте приборите за хранене на влажни места, където върху приборите могат да се образуват петна. Неправилното почистване също може да доведе до поява на петна по приборите. Петната могат да бъдат почистени от приборите, като ги потопите в разтвор от топла вода и лимонена киселина за 15 минути (1 суп. лъжица лимонена киселина на 1 литър вода.)

Производител: HERDMAR / Португалия

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА


В поле „Обща цена на поръчката“ ще видите сумирани единичните цени на продуктите, които сте отбелязали.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА